دانلود پی دی اف کتاب فرهنگ خرافات فیلیپ وارینگ PDF

نوع فایل
PDF
حجم فایل
6MB
فروشنده
cio
تاریخ انتشار
9 نوامبر 2023
دسته‌بندی
تعداد بازدیدها
30 بازدید
20,000 تومان

دانلود پی دی اف کتاب فرهنگ خرافات فیلیپ وارینگ PDF

وب سایت کتاب سل دانلود پی دی اف کتاب فرهنگ خرافات فیلیپ وارینگ PDF را برای شما عزیزان آماده کرده است. یکی از چالش‌های همیشگی جوامع انسانی، اختلاط حقایق و باورها با خرافات و کج‌فهمی‌هاست. بسیاری از باورهایی که در ابتدا فاقد پشتوانه علمی یا منطقی بوده‌اند، به مرور زمان به اعتقادات مقدس و غیرقابل انکار تبدیل شده‌اند. در دنیای امروز، به‌ویژه در عصر اطلاعات، خرافات به شدت در زندگی روزمره ما نفوذ کرده‌اند و بخش بزرگی از فرهنگ جهانی را تحت تأثیر قرار داده‌اند. کتاب‌ها، نشریات، و رسانه‌های جمعی به ترویج این خرافات و توهمات می‌پردازند، به‌گونه‌ای که مردم را از تفکر منطقی، خردورزی و تلاش‌های علمی دور می‌کنند. برای خرید و دانلود کتاب های بیشتر همراه کتاب سل باشید.

 

نقد کتاب فرهنگ خرافات فیلیپ وارینگ

واژه «خرافه» ریشه عربی دارد و به معنای «چیدن میوه» یا «پیری و فرتوتی» است. این واژه به نوعی به عدم ارتباط منطقی بین باورها اشاره دارد. در زبان فارسی، خرافه به معنای سخنان بی‌پایه و غیرمنطقی، ولی خوشایند، یا عقایدی است که خارج از مبنای عقل و ناسازگار با آموزه‌های دینی و عرفی هستند. به این ترتیب، خرافات به باورها و عادات بی‌اساسی اطلاق می‌شود که فاقد مبنای عقلی و علمی بوده و با اصول شرعی سازگار نیستند، حتی اگر با نمادهای دینی و ظاهری مقدس به میدان آمده باشند. در واقع، خرافات معمولاً شامل رویدادها و حوادثی هستند که ارتباط منطقی میان آن‌ها وجود ندارد و به اشتباه به یکدیگر مرتبط می‌شوند. خرافه در اصل نام مردی از قبیله عذره (از طوایف عرب) بوده است که پس از غیبت طولانی‌مدت، داستان‌هایی نقل می‌کرد که باعث شد مردم او را دیوانه و جن‌زده بدانند. او به دروغ متهم شد و گفته‌هایش مورد بی‌اعتمادی قرار گرفت. از آن زمان به هر سخن دروغی «سخن خرافه» گفته می‌شد. خرافات به عنوان پدیده‌ای انسانی، همواره در کنار انسان وجود داشته و جزئی از رفتار فرهنگی، اجتماعی و فردی او به شمار می‌رود. امروزه نیز این پدیده بخشی از فرهنگ جوامع محسوب شده و در زندگی آن‌ها حضوری پررنگ دارد.

بخشی از کتاب فرهنگ خرافات فیلیپ وارینگ

بزرگان دین و انبیا همواره سعی در زدودن خرافات داشته و مردم را به واقع‌گرایی و حقیقت‌جویی ترغیب کرده‌اند. به عنوان مثال، زمانی که یگانه فرزند پسر پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم، به نام «ابراهیم» درگذشت، برخی از مردم معتقد بودند که گرفتگی خورشید نشانه عظمت مصیبت پیامبر است. پیامبر در پاسخ به این خرافه، به مردم یادآوری کرد که آفتاب و ماه نشانه‌های قدرت خداوند هستند و هیچ ارتباطی با مرگ و زندگی انسان‌ها ندارند. این نوع واکنش‌ها نشان‌دهنده تلاش مداوم برای روشن‌سازی ذهنیت مردم و زدودن خرافات از جامعه است. خرافه‌پرستی در میان ملل و اقوام مختلف همچنان ادامه دارد. به عنوان نمونه، در اروپا معتقدند اگر بینی کسی به طور ناگهانی خارش کند، نشانه‌ای از وقوع نزاع است. در اسکاتلند، باور دارند که اگر بینی کسی خارش کند، نشانه‌ای از عشق یک دلخسته به اوست. در کانادا نیز این باور وجود دارد که اگر بینی کسی خارش کند، ممکن است با غریبه‌ای ملاقات کند یا در خطر باشد. همچنین در یونان معتقدند که سکسکه علامت آن است که شخصی که از سکسکه کننده متنفر است، در حال بدگویی از اوست. عدد ۱۳ به اعتقاد بسیاری از مردم جهان نحس محسوب می‌شود. این اعتقاد نه تنها در جوامع سنتی بلکه در جوامع پیشرفته‌تر نیز وجود دارد. شهید مطهری در این باره می‌گوید که این اعتقاد مختص ملت‌ها نیست و حتی ملل پیشرفته‌تر نیز به این عدد توجه دارند.

معرفی کتاب فرهنگ خرافات فیلیپ وارینگ

وجود خرافه و اعتقاد به آن منحصر به جامعه ما نیست و در همه کشورها و در همه آیین‌ها و دین‌ها وجود دارد. هر چه بهره انسان‌ها از دانش و بینش کمتر باشد، به همان نسبت از واقعیت‌ها دور می‌شوند و دل در گرو امور غیرواقعی و خرافات می‌نهند. نکته قابل توجه این است که آیا خرافات به واسطه ظهور علوم رو به تضعیف می‌روند یا اینکه هر عصر خرافه جدیدی را با خود می‌آورد؟ تجربه بشر نشان داده است که با پیشرفت زمان، خرافات نیز لباس کهن از تن درآورده و با نام و شکل جدید ظهور پیدا می‌کنند. ذهنیات هر فرد انباشته از باورها، پندارها، اندیشه‌ها و ادبیات عامه است. هر عصر و نسلی خرافات خاص خودش را پرورش می‌دهد. به طور کلی می‌توان گفت که هرچه «علم‌گرایی»، «استدلال»، «تعقل» و «لزوم تجربه» در جامعه‌ای بیشتر حاکم باشد، دامنه خرافات در آن جامعه محدودتر و شیوع و پذیرش آن نیز کمتر خواهد بود. در چنین جوامعی، خرافات بیشتر با کارکرد طنز، سرگرمی و ادبیات داستانی مشاهده می‌شود.

چرا باید کتاب فرهنگ خرافات فیلیپ وارینگ خریداری کنیم؟

به طور کلی، خرافات نه تنها به عنوان یک پدیده منفی بلکه به عنوان بخشی از فرهنگ و تاریخ بشری باید مورد بررسی قرار گیرند. شناخت و تحلیل خرافات می‌تواند به ما در درک بهتر رفتارها و نگرش‌های اجتماعی کمک کند و راهی برای مبارزه با آن‌ها ارائه دهد. در این راستا، آموزش و ارتقاء سطح آگاهی عمومی از اهمیت بالایی برخوردار است تا افراد بتوانند به تفکر انتقادی و عقلانی روی آورند و از دام خرافات رهایی یابند.

کتاب فرهنگ خرافات و تعبیر خواب اثر فیلیپ وارینگ

فرهنگ خرافات (عجیب ترین خرافات مردم جهان)

فرهنگ خرافات و تعبیر خواب نوشته‌ی فیلیپ وارینگ

دانلود کتابهای فیلیپ وارینگ

کتاب فرهنگ خرافات فیلیپ وارینگ دانلود پی دی اف

 

به این کتاب امتیاز دهید ?

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • The file download link will be displayed immediately after payment.
  • The download link will also be sent to your email, so enter your email carefully.
  • An email may have been sent to your Spam or Bulk email folder.
  • Contact us if you could not download the file for any reason.